Talent in beweging: nieuwe manager Mobiliteitscentrum

Talent in beweging: nieuwe manager Mobiliteitscentrum

Als organisatie zetten we ons al meer dan 10 jaar in voor talent in beweging. Dat vinden we niet alleen belangrijk voor onze aangesloten partijen, maar ook voor onze eigen organisatie. Met Monique van Etten aan het roer hebben we sinds onze start gigantische stappen gemaakt. Dat zie je niet alleen terug in het grote aantal diensten dat we verlenen, maar ook in de verandering van een ondersteunende naar een proactieve rol binnen de regio. Na al die jaren is het voor Monique tijd om een stapje terug te doen. Per 1 juli zal Jord Koetje de nieuwe manager van het Mobiliteitscentrum zijn. We stellen hem graag aan je voor.

Jord is geen nieuweling binnen onze organisatie. Jaren geleden startte hij als PuMa. Hij zette zich in voor allerlei tijdelijke projecten in de regio. Toen duidelijk werd dat Jord de ambitie had om door te groeien bleek ook dat hij erg goed binnen het Mobiliteitscentrum past. We wilden zijn talent graag aan boord houden. We maakten Jord projectmanager van de regionale HR projecten. In de tussentijd verving hij ook Monique bij verlof. Die rol lag hem zo goed, dat de stap naar manager een logisch vervolg is. We zijn blij met Jord zijn ambities en drive om onze organisatie te sturen.

Tot slot betekend een nieuwe manager ook dat we afscheid nemen van Monique van Etten als Manager. We zijn Monique erg dankbaar voor al haar enthousiasme, ideeën, energie en loyaliteit aan onze organisatie. Zonder haar waren we niet gegroeid tot waar we nu staan. Gelukkig hoeven we Monique nog niet te missen. Ze blijft betrokken als inspirator, strategisch adviseur, coach en begeleider van wethouders. We wensen haar veel werkplezier in deze nieuwe rol.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.