Van ambtenaar naar zelfstandig ondernemen

Werken bij de overheid is een enorm toffe uitdaging. Binnen onze organisaties maken we maatschappelijke impact en zijn we continu bezig samenwerkingen en dienstverlening te verbeteren voor alle betrokken partijen. Toch kan het voorkomen dat je niet helemaal op je plek zit binnen een organisatie. Je kunt dan bijvoorbeeld met onze coaches op zoek gaan naar een baan die bij je past. Het kan ook zo zijn dat je droomt van een eigen onderneming. In dit stuk lees je meer over de begeleiding die we je kunnen bieden op weg naar ondernemerschap.

Niet op je plek zitten
Het kan voorkomen dat je binnen je huidige functie en/of organisatie niet op je plek zit. Je doet bijvoorbeeld al jaren het zelfde werk of zoekt naar een nieuwe uitdaging. Wanneer dit aan de hand is kun je dit bespreekbaar maken binnen je eigen organisatie óf je kunt de hulp inschakelen van onze loopbaan- en mobiliteitscoaches.

Waar ligt je kracht
Wanneer je hebt gemerkt toe te zijn aan iets nieuws is het belangrijk te onderzoeken waar je talent ligt. Wat vind je leuk? Wat doe je graag? Wat vind je belangrijk in werk? Deze zoektocht hoef je niet alleen af te leggen, onze coaches helpen je graag. De conclusie kan zijn dat je droomt van een eigen onderneming. Dankzij een nieuwe samenwerking tussen het Mobiliteitscentrum en BaazZ kunnen we je helpen een start te maken.

Zelfstandig ondernemen
We helpen je graag te onderzoeken of ondernemerschap bij je past. Dat doen we samen met BaazZ. Dit bedrijf gelooft erin dat ondernemersgeluk voor gemotiveerde mensen altijd is weggelegd. BaazZ kan je helpen ideeën concreet te maken. Hun kracht ligt in het begeleiden van al je ondernemersplannen. Baazz realiseert ondernemersdromen.

Twijfels
Het kan ook zijn dat je twijfelt tussen ondernemerschap en een nieuwe baan. In dat geval gaan onze coaches én het team van BaazZ graag met je in gesprek. Blijkt ondernemerschap toch niet te passen? Dan helpen we je gewoon richting een passende baan. Het doel van onze samenwerking is het vinden van jouw werkgeluk, in welke vorm dan ook.

Ben je zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging, je werkgeluk of de weg naar zelfstandig ondernemen? Laat het ons weten. We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we je kunnen helpen in de zoektocht naar jouw ideale baan. Je kunt ons bereiken per mail of telefonisch. Meer weten over BaazZ? Bekijk dan eens de video hieronder:

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.