Welkom nieuwe Puma’s!

Welkom nieuwe PuMa’s!

PuMa zet zich als flexpool in voor kennisbehoud en flexibel inzetbare professionals in Midden- en West-Brabant. In de afgelopen jaren heeft de pool ontzettend veel opdrachten voltooid, op allerlei domeinen en in veel verschillende functies. De vraag naar flexkrachten blijft groeien, We zijn daarom blij wederom een reeks talentvolle nieuwe PuMa’s verwelkomen in de flexpool. We stellen ze graag aan je voor:

Marloes Dekkers
“Ik ben Marloes Dekkers en sinds juli 2023 één van de PuMa’s. Na een loopbaan in de psychiatrische hulpverlening heb ik in 2021 de overstap gemaakt naar de lokale overheid, waarna ik anderhalf jaar bij Gemeente Woensdrecht binnen het sociaal domein heb gewerkt. Nu mag ik als PuMa aan de slag! Een rol die perfect aansluit bij mijn interesse in maatschappelijke vraagstukken en lokale politiek en bij mijn vaardigheid om verbinding te leggen met en tussen mensen. Mijn interesseveld is breed maar ligt in het bijzonder bij bestuurlijke ondersteuning, het sociaal domein, cultuur en sport. Zoek je een enthousiaste, leergierige consultant die geen uitdaging uit de weg gaat, van aanpakken weet én over politieke sensitiviteit beschikt, neem dan vooral contact op. Samen dragen we bij aan een mooier en verbonden Midden en West-Brabant.”

Nancy van Loon
“Mijn naam is Nancy van Loon en per 1 augustus ben ik gestart als PuMa. Een mooie nieuwe stap in mijn loopbaan waar ik veel zin in heb! Na een bachelor Personeelswetenschappen en een master Arbeids- en Organisatiepsychologie ben ik twee jaar werkzaam geweest als HR adviseur bij Gemeente Steenbergen. Na leerzame ervaringen, werd het tijd om mijn vleugels verder uit te slaan en te starten als PuMa. Ik hoop van meerwaarde te kunnen zijn binnen het PuMa-team en de regio door mijn verbindende eigenschappen in te zetten. Mijn interesses liggen vooral op het gebied van HR, maar andere maatschappelijke vraagstukken op het gebied van het sociaal domein of verandervraagstukken trekken me ook. Ik kijk enorm uit om me verder te ontwikkelen op vakinhoudelijke, professioneel en persoonlijk vlak. Mocht je vragen hebben over of interesse hebben dan kom ik graag een keer langs voor een bakje koffie (of thee).”

Deborah Verpalen
“Mijn naam is Deborah Verpalen, ik ben sinds 1 september gestart als PuMa consultant. Na zo’n 7 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de jeugdzorg zowel uitvoerend als jeugdbeschermer als werkzaam binnen beleidsontwikkeling, projectmanagement en implementatietrajecten was het tijd voor een nieuwe stap. Ik wilde graag een overstap maken naar de lokale overheid. Dat ik maatschappelijk bij wil blijven dragen staat voor mij buiten kijf, dit kan echter binnen een aantal verschillende domeinen zijn. Mijn interesses liggen met name in het sociaal domein, veiligheid/onveiligheid, onderwijs en duurzaamheid. Een rol als projectleider of procesverbeteraar past me goed, maar ook het coachen of aansturen van een team is waar ik veel energie van krijg. Ik ben per direct beschikbaar voor een opdracht voor 27 uur per week, mocht je op zoek zijn naar iemand met mijn profiel schroom dan kom ik heel graag met je in contact.”

Wil je kennismaken met de PuMa’s of heb je zelfs een uitdagende opdracht liggen binnen jouw organisatie? Dan horen we graag van je! Je kunt contact met ons opnemen via mobiliteitscentrum@west-brabant.eu.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.