OCTO netwerk

Jonge ambtenaren-/OCTO netwerk 

Welkom bij het regionale netwerk voor jonge ambtenaren (<35 jaar oud). Binnen dit netwerk delen we kennis en ervaringen rondom het werken bij gemeenten en andere lokale overheden.

Volgende bijeenkomst: 3 mei

Op 3 mei organiseren we een inspirerende bijeenkomst die je niet wilt missen! We hebben een boeiend programma samengesteld om je te helpen bij het maken van belangrijke keuzes, het stellen van grenzen en het bepalen van wat écht belangrijk is in je leven. 

 

Programma: 
9:30 Inloop 
10:00 Lezing door Koen Konings 
10:45 Pauze 
11:00 Interactieve sessie “Aan de slag” 
11:30 Netwerken 

12:00 Einde bijeenkomst

 

Ontmoet Koen 
Tijdens de lezing verwelkomen we Koen Konings, een ervaren consultant die zijn eigen onderneming heeft gehad op het gebied van sport en coaching. Koen heeft de moedige stap gezet om zijn eigen weg te volgen vanuit loondienst naar zijn eigen onderneming en weer terug! Dat deed hij gebaseerd op het OGSM-model. Hij zal met ons delen hoe hij deze moeilijke keuzes heeft gemaakt en hoe hij hierdoor goed weet waarom hij dingen wel en niet doet. Dat helpt hem om duidelijke keuzes te maken op weg naar een hoger doel. 

Join us!

In 2023 maakten we een start met een jonge ambtenaren netwerk onder de naam OCTO. Wat begon als een onderzoek naar jonge ambtenaren monde uit in een enthousiaste netwerkgroep die elkaar wil inspireren. Ook in 2024 zullen we bijeenkomsten organiseren voor het netwerk. Wil je daarbij zijn? Laat dan hier je gegevens achter. Alle jonge ambtenaren van aangesloten organisaties kunnen gratis lid worden.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.