Organisatie details

Belastingsamenwerking West-Brabant

De Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) heeft van het bedrijf Effectory het Beste Werkgevers keurmerk 2018-2019 gekregen. De BWB scoort “1 ster” in de branche Openbaar Bestuur en Veiligheid. Dit betekent dat we tot 0.3 punten boven het gemiddelde in deze sector scoren. Wil je hier meer over weten? Lees verder. 

“Niemand betaalt graag belasting, maar iedereen plukt er de vruchten van!” Want uit belastinginkomsten betaalt jouw gemeente veel belangrijke zaken. Dagelijks maak je gebruik van de wegen. Je bent blij als er gestrooid wordt. Dat het afval wordt opgehaald en dat er sport- en cultuurfaciliteiten zijn, zoals het zwembad en het theater. Met de opbrengsten van de waterschapsbelasting zorgt het waterschap voor veilige en sterke dijken, het zuiveren van rioolwater en het juiste waterpeil in Midden- en West Brabant. Kortom, zonder belastingen zou onze directe leefomgeving er heel anders uitzien.

De Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) verzorgt de belastingen voor elf West-Brabantse gemeenten en voor het Waterschap Brabantse Delta. 

Wij willen optimaal presteren en daarom investeren we in onze medewerkers. Onze medewerkers zijn betrokken, professioneel en onderschrijven de BWB missie. Wij zijn ervan overtuigd dat investeren in medewerkers noodzakelijk is. We bieden elke medewerker begeleiding, coaching en mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Wil je bij ons werken of stagelopen?
Financiële, juridische en klantgerichte experts kunnen we goed gebruiken. In onze organisatie werken vraagt wat van je!

  • Wil jij een bijdrage leveren aan de samenleving?
  • Ben je klantgericht en graag bezig met dienstverlening?
  • Heb je affiniteit met wet- en regelgeving?
  • Hou je van ICT-processen en systemen?
  • Ben je communicatief en kan je goed samenwerken? 

Ten minste drie keer “ja” geantwoord?

Dan is het misschien iets voor jou om bij ons te komen werken. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers. Wie weet staat er een passende vacature voor jou open. Ook zijn we een erkend leerbedrijf. We bieden vaak interessante stages en mooie afstudeeropdrachten.

Kijk snel op onze website: www.bwbrabant.nl

 

Wil je een open sollicitatie sturen? Dat kan ook!

Sollicitaties graag via www.werkeninwestbrabant.nl

Vacatures

Er staan op dit moment geen vacatures open.

Opdrachten

Er staan op dit moment geen opdrachten open.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.