Organisatie details

Werkplein Hart van West-Brabant

Het Werkplein Hart van West-Brabant is er voor alle inwoners van de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert die ondersteuning zoeken bij het vinden van werk en/of aanspraak willen maken op een bijstandsuitkering of andere regeling. Het Werkplein biedt informatie en advies over werk, inkomensondersteuning, advies en ondersteuning op maat om 'naar vermogen' te participeren en te werken of om uit schulden, armoede of sociaal isolement te komen en te blijven.

Werk staat centraal
Mensen die minder te besteden hebben, geven we weer ademruimte door inkomensondersteuning. Maar: werk staat centraal. Het Werkplein Hart van West-Brabant beschouwt werk als het belangrijkste middel om zelfstandig te zijn en uit de armoede te komen. Het is belangrijk dat iedereen die kan werken dat ook doet en zelf in zijn levensonderhoud voorziet. Een uitkering is dan niet aan de orde. Wie niet direct aan het werk kan, gaat actief aan de slag om zijn of haar kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Het Werkplein kan ondersteunen, maar in principe blijft u zelf verantwoordelijk voor het vinden van een baan.

Onze ambitie
Onze ambitie is om zoveel mogelijk inwoners aan regulier werk te helpen. Onze regio huisvest ruim 225.000 inwoners en ruim 18.000 actieve bedrijven die werkgelegenheid bieden aan ruim 104.000 personen. Het Werkplein Hart van West-Brabant is de grootste werk- en inkomen-regio in West-Brabant.

Voor werkgevers
Het Werkplein Hart van West-Brabant is er ook voor alle bedrijven die werknemers zoeken. Wij helpen ze graag bij het zoeken naar de geschikte kandidaten voor hun bedrijf. Wij beschikken over een groot en gevarieerd regionaal werkzoekendenbestand. Gekwalificeerde mensen die direct aan de slag kunnen, maar ook mensen die ondersteuning nodig hebben om een plek op de arbeidsmarkt te vinden. Tevens adviseren we werkgevers over allerlei zaken, zoals arbeidsrecht en de consequenties van de participatiewet. Werkgevers krijgen bij ons nooit te maken met werving-/selectiekosten of bemiddelingskosten. Daarnaast kunnen zij in aanmerking komen voor aantrekkelijke regelingen.

 

Vacatures

Er staan op dit moment geen vacatures open.

Opdrachten

Er staan op dit moment geen opdrachten open.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.