Tool: mobiliteitsadvies van het Mobiliteitscentrum

Zit een medewerker niet lekker op zijn/haar (werk)plek? In een andere functie, team of organisatie komt hij of zij mogelijk wel echt tot zijn of haar recht. Wanneer je mobiel bent in je werk, kun je makkelijker bewegen naar een andere situatie waar je meer energie uithaalt en waar je beter presteert.

Mobiliteitsadvies: voor alle aangesloten organisaties van het Mobiliteitscentrum geven onze mobiliteitsadviseurs kosteloos mobiliteitsadvies. Ze helpen iedere medewerker verder en maken daarbij gebruik van een aantal diensten/producten, deze vind je hieronder.

Kosten: €0,-

De mobiliteitsadviseur kijkt hoe de medewerker het beste zijn/haar talenten in het cv naar boven haalt. Een goed profiel is niet alleen een eerste indruk maar ook een startpunt naar een volgende stap.

Welke vragen kan je verwachten bij een sollicitatie? Hoe kom je over? Wat doet verbale en non-verbale communicatie? Wij hebben de beschikking over allerlei tools om een medewerker klaar te stomen voor dit belangrijke gesprek.

Wij helpen een medewerker met een vliegende start! Een goede (eerste) indruk is het halve werk!

Eens ‘proefdraaien’ in een andere functie? Hoe mooi is het dat je jouw medewerker de gelegenheid kunt geven om eerst een kijkje in de keuken te nemen. De mobiliteitsadviseurs ondersteunen hem/haar graag om een geschikte plek te vinden.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.