Tool: West-Brabant Academie van het Mobiliteitscentrum

De West-Brabant Academie is hét leerplatform van regio West-Brabant. Dit platform is te gebruiken door medewerkers van aangesloten organisaties van het Mobiliteitscentrum West-Brabant. De West-Brabant Academie heeft een gevarieerd opleidingsaanbod aan open-inschrijvingen en ontwikkelt maatwerk in opdracht van onze aangesloten organisaties.

Leren in West-Brabant
In regio West-Brabant werken we continu aan verdere professionalisering en ontwikkeling van zowel bestuurder als ambtenaar. De West-Brabant Academie draagt hieraan bij door het leren en professionaliseren actief te stimuleren. Dit doen we voor lokale bestuurders, raadsleden en ambtenaren. Daarnaast faciliteren en organiseren we opleidingen en trainingen. Met onze activiteiten bieden wij je een plek waar je elkaar kunt ontmoeten om met én van elkaar te leren. Een plek waar je inspiratie, kennis en ervaringen kunt uitwisselen. 

Onze opleidingen
In ons opleidingsaanbod vind je verschillende workshops en trainingen. Deze opleidingen gaan bijvoorbeeld over:

  • Hybride werken
  • Omgevingswet
  • Beleid schrijven, beleid maken
  • Efficiënt thuiswerken
  • Vitaliteit
  • Teamontwikkeling

Uiteraard is er nog veel meer! Dus ben je benieuwd geworden? Bekijk dan het hele aanbod. De kosten voor het volgen van een opleiding aan de Academie zijn (meestal) voor je werkgever. Het is dus van belang dat je eerst toestemming vraagt aan je leidinggevende voordat je je bij ons inschrijft.

Mogelijkheden tot maatwerk
Zijn er bij uw gemeente meer collega’s die dezelfde training willen volgen? Dan is een incompany training voor uw organisatie wellicht de meest interessante optie. Je kunt ook voor deze opleidingsvorm bij ons terecht. Naast ons aanbod in opleidingen en trainingen kunnen we ook andere vakinhoudelijke- of vaardigheidstrainingen verzorgen. Dankzij ons grote netwerk faciliteren we deze trainingen tegen een aantrekkelijk tarief. Meer weten over maatwerk trainingen? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.