Gratis aan de slag met je loopbaan voor (v)mbo opgeleiden

Het werken voor de gemeente betekent dat je je steeds opnieuw moet aanpassen. Functies veranderen én als medewerker worden er steeds andere dingen van je gevraagd. Het Mobiliteitscentrum vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt zijn of haar talent in te zetten. Daarom bieden we in samenwerking met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en A&O fonds Gemeenten (v)mbo opgeleiden de mogelijkheid gratis in traject te gaan bij onze coaches via project Update! Alles met als doel: behoud van werk of het bewegen naar nieuw werk. 

Maak gratis gebruik van in-company trainingen voor jouw team! (1200 x 629 px)

Team-ontwikkeling

Via project Update! mogen we gratis teamontwikkelingsmogelijkheden aanbieden. Bestaat jouw team uit medewerkers met (v)mbo achtergrond? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mobiliteitstraject

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en weet je welke kant je op wil bewegen? Dan past een mobiliteitstraject goed bij jou. Samen met een coach inventariseer je welke functie(s) bij je passen en zet je concrete stappen om daar terecht te komen.

Loopbaantraject

Wil je een nieuwe stap in je carrière zetten (binnen of buiten je organisatie) maar weet je niet precies welke stap dat moet zijn? Ga dan in gesprek met onze adviseurs. Zij helpen je te bepalen wat het beste bij jouw wensen en talent past.

Coaching op stress

Ervaar je een hoge werkdruk? Dan is coaching op stress een optie. Door in gesprek te gaan met één van onze coaches krijg je tools en handvaten aangereikt om stress en werkdruk terug te brengen naar een gezond niveau.

Gratis trainingen voor (v)mbo opgeleiden:

Ben jij (v)mbo opgeleid? Dan kun je gratis gebruik maken van een aantal trainingen. Je hoeft hiervoor geen goedkeuring te vragen bij je leidinggevenden en er zijn via deze subsidie geen kosten aan verbonden. Klik op de trainingen om verder te lezen:


Ontmoet onze coaches:

 

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Wil jij graag eens sparren met een vakkundig adviseur over de toekomst van jouw baan, je wensen en je talenten? Of wil je juist uitvinden hoe je minder stress kunt ervaren? Vraag hieronder direct een gratis adviesgesprek aan. Op basis van het eerste gesprek kunnen de coaches aangeven welk vervolg het beste bij jou past. Ben je (v)mbo opgeleid? Dan is het traject in principe altijd gratis en is toestemming van een leidinggevende niet nodig*.

A&O fonds gemeenten

*Toestemming van een leidinggevende is niet nodig wanneer je de training volgt in je eigen tijd. Wil je de training volgen onder werktijd? Stem dit dan altijd even af met je leidinggevende.

 

Deze ontwikkelmogelijkheid wordt jou aangeboden door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en A&O fonds Gemeenten. Kijk voor meer informatie op www.aeno.nl/update.  

 

Informatie over Update! 
Update!¬†is¬†een subsidieregeling speciaal voor (v)mbo-medewerkers in de gemeentelijke sector. Want veranderingen in gemeenten gaan steeds sneller en treffen vooral¬†de¬†functies op (v)mbo-niveau.¬†Het betreft een grote groep: maar liefst 43% van de sector.¬†Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van deze medewerkers minder gebruik maakt van ontwikkel- en scholingsmogelijkheden.¬†Speciale actie is nodig om iedereen te bereiken¬†en daar draagt Update!¬†aan¬†bij. Update!¬†is¬†ontstaan vanuit de subsidieregeling ‚ÄėNL leert door‚Äô van het ministerie van¬†Sociale Zaken en Werkgelegenheid.¬†

Informatie over A&O fonds Gemeenten 
A&O fonds Gemeenten is al bijna dertig jaar dé organisatie van en voor gemeenten. Opgericht door sociale partners, zoals: werkgevers en werknemersorganisaties VNG, FNV, CNV en CMHF. A&O fonds Gemeenten heeft tot doel Nederlandse gemeenten én hun medewerkers vitaal en wendbaar te houden, zodat zij optimaal kunnen blijven aansluiten bij de veranderende samenleving. Wij inspireren, ondersteunen en adviseren bij de ontwikkeling en professionalisering van organisatie en medewerker. www.aeno.nl/update