Werken bij Altena

Werken bij Altena: een veelzijdige uitdaging in een jonge gemeente

Als je op zoek bent naar een veelzijdige uitdaging als werknemer, dan is werken bij Altena wellicht iets voor jou. Als jonge gemeente in ontwikkeling, biedt Altena tal van mogelijkheden om je talenten te benutten en verder te ontwikkelen.

Over werken bij Altena

Gemeente Altena is ontstaan uit de fusie van Aalburg, Werkendam en Woudrichem op 1 januari 2019. Met ruim 56.000 inwoners en 21 kernen is Altena de grootste gemeente van Noord-Brabant qua oppervlakte. Deze groene gemeente wordt gekenmerkt door de afwisseling tussen landbouw en natuur, maar ook door de aanwezigheid van een van de grootste binnenhavens van Europa en een bloeiende transportsector. Het natuurgebied de Biesbosch en vestingstad Woudrichem maken het plaatje compleet voor toeristen.

Het opbouwen en vormgeven van deze gemeente is een prachtige uitdaging die op alle vlakken van de organisatie uitdagingen biedt. Als werknemer bij Altena ben je betrokken bij deze veranderende omgeving en krijg je voortdurend nieuwe kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij zijn dan ook op zoek naar talentvolle en gemotiveerde werknemers die zich thuis voelen in deze dynamische omgeving en samen met ons willen werken aan het fundament van deze nieuwe gemeente.

Als werknemer bij Altena heb je volop kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw taken naar eigen inzicht uit te voeren en jouw bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de gemeente. Bij Altena heerst een open en transparante werkcultuur waarin medewerkers gestimuleerd worden om initiatief te nemen en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen.

Werken bij Altena betekent ook werken in een organisatie die aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Zo bieden wij onze medewerkers diverse opleidingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden op maat. Daarnaast hebben wij aandacht voor een goede work-life balance en bieden wij onze medewerkers flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.

Meer informatie

Kortom, werken bij Altena is een uitdagende en veelzijdige stap in jouw loopbaan. Wil jij meebouwen aan het fundament van deze nieuwe gemeente en je talenten verder ontwikkelen? Ontdek dan Gemeente Altena als werkgever en bekijk onze vacatures op onze website.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.