Werken bij Omgevingsdienst

Werken bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant: Een uitdagende en duurzame carrière

Ben jij op zoek naar een baan waarin je kunt bijdragen aan een leefbare en duurzame regio? Overweeg dan eens om te werken bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant. Als gemeenschappelijke ambtelijke dienst van 27 gemeenten in Midden- en West-Brabant en de provincie, spelen we een belangrijke rol bij het maken van omgevingsvergunningen voor de deelactiviteit milieu en het controleren van bedrijven op naleving van de milieuregels.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die onze organisatie willen versterken en zich willen inzetten voor een betere leefomgeving. Of je nu een starter bent of een ervaren professional, bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Hoe ziet werken bij de Omgevingsdienst eruit?

Als medewerker bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant werk je samen met collega’s aan uitdagende en afwisselende projecten. Zo kunnen we bijvoorbeeld betrokken zijn bij de bouw van een nieuwe fabriek, waarbij we ervoor zorgen dat deze voldoet aan alle milieuvoorschriften. Ook voeren we controles uit bij bedrijven om te kijken of zij zich aan de regels houden. Daarnaast overleggen we met bedrijven over milieuzorg, waarbij we hen helpen om op een duurzame en verantwoorde manier te werken.

Maar werken bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant betekent meer dan alleen werken aan een betere leefomgeving. Het betekent ook werken in een dynamische omgeving waarin je veel kunt leren en waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Je werkt samen met collega’s die zich net als jij willen inzetten voor een duurzame toekomst en die jou graag helpen om te groeien.

Bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. We bieden onze medewerkers dan ook volop mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen, zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen en groeien in hun functie. Zo kun je bijvoorbeeld een opleiding volgen tot vergunningverlener of handhaver.

Kortom, werken bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant biedt niet alleen een uitdagende en duurzame carrière, maar ook volop kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Ben jij geïnteresseerd in een baan bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.