Interne inhuur

Steeds vaker ontstaan er in gemeenten tijdelijke functies, opdrachten of projecten. Voorheen werden werknemers voor deze opdrachten extern geworven. Het grote probleem hiervan is dat de opgedane kennis van deze tijdelijke werknemers vervolgens de regio weer verlaat. Om dat te voorkomen hebben we twee pools opgebouwd: PuMa & Brabant Consultants. Beide pools bestaan uit vakkundige professionals die inzetbaar zijn voor korte- en langdurige opdrachten bij onze aangesloten organisaties. Zo houden we kennis binnen de regio én hebben we altijd een professional klaarstaan voor een opdracht bij jouw organisatie.

Ontmoet onze PuMa’s

In regio West-Brabant zijn 11 PuMa’s actief. PuMa’s zijn full- en parttime inzetbaar voor kort- en langdurende projecten. De 11 PuMa’s vormen een dynamisch zelfsturend team. Binnen de groep is diversiteit waardoor er zo goed mogelijk ingespeeld kan worden op de behoefte van de vragende organisatie. Elke PuMa heeft zijn/haar eigen expertise, kwaliteiten en interesses, maar is altijd breed inzetbaar. Een PuMa weet snel zijn weg te vinden binnen nieuwe organisaties en werkvelden.

Ontdek onze Brabant Consultants

De expertise van de consultants is breed uitlopend. In 2021 wordt gestart met vier senior allround projectleiders/programmamanagers. Deze projectleiders hebben de nodige ervaring binnen overheidsinstanties en zijn daarom direct inzetbaar. Een consultant is resultaatgericht, innovaties en kwalitatief gericht. Heb je interesse in een Brabant Consultant voor een project? Lees dan snel verder over onze consultants. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees ook dan zeker even verder.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.