Welkom nieuwe Brabant Consultants!

Afgelopen maandag zijn onze nieuwe Brabant Consultants gestart. In totaal is de Brabant Consultant flexpool nu gevuld met zeven consultants. Marion van Kuijk – consultant van het eerste uur – blijft de groep versterken. Daarnaast zijn Ron de Leeuw en Priscilla de Vos doorgestroomd vanuit de PuMa pool. We stellen alle consultants hieronder graag aan je voor. Meer informatie over de Brabant Consultants vindt je hier.

Marion van Kuijk
Marion kennen we uiteraard al vanuit Brabant Consultants. Marion is o.a. werkzaam voor Gemeente Breda. Ze heeft lange en brede ervaring als projectleider, leidinggevende en extern toezichthouder. Thema’s als bedrijfsvoering & milieu, ruimtelijke ontwikkeling, openbare werken en economie spreken haar enorm aan.

Priscilla de Vos
Ook Priscilla is geen vreemde voor onze organisatie. Na drie jaar als PuMa actief te zijn geweest zet ze nu een volgende stap. Priscilla zal actief blijven als coördinator van de Brabant Consultants. Leidinggevende rollen liggen haar goed. Ze heeft daar inmiddels behoorlijk wat ervaring in opgedaan. Gezamenlijk resultaat behalen is waar Priscilla blij van wordt!

Ron de Leeuw
Ron is de tweede PuMa die doorstroomt naar de Brabant Consultants. Op de kop af heeft Ron zes jaar voor PuMa gewerkt. Na 17 opdrachten bij acht organisaties zet hij een volgende stap. Ron is een echte verbinder. Zijn voorkeur gaat uit naar adviesrollen met strategisch element.

Kim Tax
Geen doorstroom, maar ook zeker geen onbekende. We mogen Kim Tax verwelkomen bij de Brabant Consultants. Kim is sinds 2011 werkzaam in de regio en heeft onder andere de opstart van PuMa vormgegeven. De afgelopen jaren was ze werkzaam bij Gemeente Oosterhout als HR adviseur. Kim is een resultaatgerichte verbinder en is beschikbaar voor een rol als projectleider in een HR- of coördinerende-/leidinggevende rol.

Lysbeth Slotegraaf
Lysbeth is van origine bouwkundige en is nu afkomstig vanuit Gemeente Breda. Ze heeft volop ervaring opgedaan als projectleider en (concept)ontwikkelaar. Lysbeth is een enthousiaste Brabant Consultant die in een rol het beste tot haar recht komt wanneer ze samen met een team mooie resultaten kan realiseren.

Harmke de Hoogh
Binnen de pool mogen we ook iemand verwelkomen die niet eerder bij de overheid heeft gewerkt. Harmke heeft jarenlange ervaring als advocaat en bedrijfsjurist. Ze voelt zich thuis in opdrachten waarbij de beginanalyse centraal staat. Ze maakt zich werkzaamheden snel eigen en houdt overzicht. Met positiviteit en een open blik hoopt ze mooie resultanten te gaan realiseren bij onze aangesloten partijen.

René Verschoor
René is samen met Kim afkomstig uit Gemeente Oosterhout. René heeft jarenlange ervaring als ICT-er en projectleider. Hij is daarom als projectleider inzetbaar op allerlei ICT vraagstukken. Daarnaast vindt hij het leuk uitgedaagd te worden met moeilijk lopende projecten. Vlieg hem dus vooral in wanneer je even niet meer weet hoe een project verder moet.

Bent je geïnteresseerd in de Brabant Consultants, heeft u wellicht een opdracht voor één van onze consultants liggen of heeft u vragen over de consultants? Dan kunt u contact opnemen met Kim Tax.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.