Welkom PuMa’s!

De PuMa pool is continu in ontwikkeling. In het afgelopen jaar hebben een aantal PuMa’s de groep verlaten om plaats te maken voor nieuw talent. We stelle alle PuMa’s graag nog en keer aan je voor.

Lennart Arends
Ik ben Lennart Arends, 26 jaar. De afgelopen jaren heb ik mij breed ontwikkeld in het fysieke domein. Met mijn achtergrond als stedenbouwkundig ontwerper en ervaring als adviseur mobiliteit heb ik al met uiteenlopende onderwerpen ervaring opgedaan en ben ik breed interdisciplinair inzetbaar. De uitdaging die ik in mijn werk zoek is hoe je bij diverse soorten vraagstukken, verschillende disciplines samen kunt brengen en hoe je door een integrale aanpak een meerwaarde kunt laten ontstaan.

Jacco de Gast
Mijn naam is Jacco de Gast en ben per 1 maart begonnen als nieuwe PuMa. Mijn interesse in maatschappelijke vraagstukken is breed aan de hand van mijn opleiding die ik heb gedaan. Met name het sociaal domein, ruimtelijke ordening en culturele vraagstukken spreken mij het meest aan. Ik sta zeker ook open voor uitdagingen in andere domeinen. De rol die het beste bij mij past, is een leidende rol in een project gezien mijn werkervaringen. Echter, kijk ik er ook juist naar uit om mezelf te ontwikkelen op het gebied van beleidsadvies of het schrijven van beleid of andere stukken.

Tom Harms
Heeft een project vaart nodig en behoefte aan vernieuwing? Vraag dan Tom. Met zijn creativiteit, Charisma, discipline en passie maakt hij een verschil.  Onze globetrotter heeft in 2022 New York omgeruild om terug te gaan naar de roots van zijn studententijd (Breda) om de PuMa pool te versterken. Stil zitten is geen optie. Letterlijk. Als iemand ervoor kiest om liever staand dan zittend te werken is het wel Tom. Daarnaast is hij een echte ochtend gekkie en staat hij het liefst om 6 uur op om zo de dag te beginnen voor zichzelf. Het lezen van boeken, mediteren en/of een uurtje te crossfitten.  Daar wordt intens van genoten. De rol die het beste bij mij past is een rol als projectleider (circulaire economie, onderwijs, leren & ontwikkelen) of een rol als coördinator.

Jelmer Huismans
Mijn naam is Jelmer Huismans, woonachtig in Bergen op Zoom en sinds februari 2023 ben ik één van de PuMa’s. Na bijna 4 jaar als Bestuursondersteuner voor de gemeente Woensdrecht te hebben gewerkt, maakte ik de regionale stap naar PuMa waar ik als consultant in verschillende rollen actief ben. Naast mijn baan bij PuMa ben ik zelfstandig ondernemer. Het interessante van mijn werk bij Publiek Maatwerk is dat ik actief samenwerk met mooie en diverse opdrachtgevers in onze veelbelovende regio. Ik vorm daarmee een verbinding tussen verschillende organisaties en instanties op zowel bestuurlijk, politiek als maatschappelijk niveau. Binnen PuMa houd ik mij bezig met de doorontwikkeling van ons concept. Mocht je vragen hebben over een van onze diensten? Ik kom graag eens vrijblijvend langs voor een bakje koffie of een presentatie. De rol die het beste bij me past is een rol waarbij ik strategisch nadenken kan afwisselen met pragmatisch handelen past mij het best. Ik haal veel energie uit coördinerende/verbindende rollen. Voor sommigen is dit ‘de spin in het web’, maar ik heb het niet zo op spinnen.  Ik heb een brede interesse in verschillende domeinen maar in het bijzonder in public- & international affairs, economie en veiligheid.

Jolien de Jager
Mijn naam is Jolien de Jager en sinds maart 2023 onderdeel van de PuMa’s. Na bijna 8 jaar als architect werkzaam te zijn geweest ben ik een andere weg ingeslagen. Ik ben onderzoekend, analytisch en motiverend en kijk er naar uit om maatschappelijk en lokaal impact te gaan maken. Ik wil graag betrokken zijn bij de verduurzaming van de bestaande gebouwde omgeving.

Lise Mijzen
Hi. Mijn naam is Lise Mijzen. Ik woon in Etten-Leur en ik vind het heel leuk om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Ook wil ik graag op maatschappelijk niveau iets bijdragen. Vandaar dat ik heel veel zin heb op als PuMa aan de slag te gaan. Ik word vooral heel enthousiast van opdrachten die met onderwijs of duurzaamheid te maken hebben. Een rol die bij mij past is een projectleidersrol of een uitvoerende rol.

Courtney van Oers
Mijn naam is Courtney van Oers. Ik ben geboren en getogen in Breda en daar woon ik nog steeds met enorm veel plezier. Sinds november 2022 ben ik één van de PuMa’s. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als Senior Community manager. Op het gebied van communicatie en (social) media weet ik mijn weg dus zeker wel te vinden! Naast mijn baan bij PuMa ben ik ook zzp’er op het gebied van grafische vormgeving. Energie krijg ik van creatief bezig zijn en het helpen van de mensen om mij heen. Zo zien mensen mij vaak als enthousiast, vrolijk en een goede motivator. Als PuMa hoop ik mezelf te ontwikkelen en uiteraard een mooi steentje bij te dragen aan onze prachtige maatschappij. Binnen ons team ben ik verantwoordelijk voor de communicatie portefeuille. Mocht je daar vragen over hebben, dan kun je altijd contact opnemen!

Patrick Smans
Helaas kunnen we Patrick nog niet aan je voorstellen. Wil je vast kennismaken? Stuur hem dan een berichtje via patrick.smans@west-brabant.eu.

Jasmijn Snoek
Mijn naam is Jasmijn Snoek en ik ben 28 jaar. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als onder andere community- en social mediamanager. Hierdoor ben ik breed inzetbaar op het gebied van communicatie en sociale media. Door mijn creatieve blik en kennis op het gebied van communicatie en media weet ik hoe ik mensen op een originele manier kan bereiken en overtuigen. Ook ben ik erg geïnteresseerd in het sociale domein. Ik wil me hierin graag verder ontwikkelen en graag mijn (maatschappelijke) steentje bijdragen! Ik hoop aan de slag te gaan als (communicatie)adviseur. Ik ben als enige PuMa op dit moment nog beschikbaar, dus mocht je ergens horen over een tijdelijke klus dan hoor ik het graag.

Lieke Verstraaten
Vanaf januari 2023 ben ik, Lieke Verstraaten (29 jaar) werkzaam als PuMa. Met mijn enthousiaste en leergierige houding pak ik graag nieuwe uitdagingen aan. Het opleveren van een goed resultaat, in andere woorden kwaliteit, staat bij mij hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk om in samenspraak met anderen tot de gewenste oplossing te komen en gestelde doelen te bereiken. Daarbij heb ik in het bijzonder aandacht voor en interesse in het menselijk aspect. Het menselijk aspect is naar mijn mening dé succesfactor in projecten. De rol die het beste bij me past is een rol als projectleider of beleidsadviseur is voor mij weggelegd. Ik heb een brede achtergrond en interesse waardoor ik breed inzetbaar ben. Mijn interesse ligt in de volgende beleidsvelden/onderwerpen: economie/ondernemen, arbeidsmarkt, participatie en personeel en organisatie.

Meer weten over de PuMa’s? Neem contact met hen op, bekijk de website of stuur ze een bericht via teams!

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.