Organisatie details

Gemeente Breda

Breda Place to be welcome. Een stad met een lange geschiedenis, en een aantrekkelijk heden. Daar is veel over te vertellen, maar dat laten we je veel liever zien in dit (Engelstalige) filmpje. Breda is ook een stad met ambities voor de toekomst. Deze hebben we verwoord in het Verhaal van Breda.

Great place to work

Werken bij de Gemeente Breda is meelopen in de kopgroep. We zijn allang niet meer die overheid, die anderen vertelt hoe het moet. We faciliteren en participeren. En daar waar we uitvoeren, doen we dat als één organisatie en staat de vraag voorop. Niets is in beton gegoten. Ook jouw functie niet.

Werken bij de Gemeente Breda is meelopen in de kopgroep. We zijn allang niet meer die overheid, die anderen vertelt hoe het moet. We faciliteren en participeren. En daar waar we uitvoeren, doen we dat als één organisatie en staat de vraag voorop. Niets is in beton gegoten. Ook jouw functie niet. Onze organisatie stelt tijd, geld en advies beschikbaar zodat je je talenten kunt ontdekken en je verder kunt ontwikkelen. We bieden je een baan bij een flexibele werkgever. De bal ligt nu bij jou!

Organisatie

Bij de Gemeente Breda werk je samen met 1.800 collega’s. De vele functies zijn ondergebracht bij de onderdelen:

  • Sociaal domein
  • Ruimtelijk economisch domein
  • Bedrijfsvoerin

Vacatures

16 maart 2023
Sluitingsdatum 30 maart 2023

Inkoop Assistent →

16 maart 2023
Sluitingsdatum 9 april 2023

Stedenbouwkundige →

19 januari 2023
Sluitingsdatum 30 april 2023

Project Engineer Civiel →

Opdrachten

Er staan op dit moment geen opdrachten open.