Tool: lichaamsgerichte coaching via het Mobiliteitscentrum

Wanneer je niet prettig in je vel zit gaat het werken je vaak minder goed af. Oorzaak hiervan kan werkstress zijn of bijvoorbeeld onbalans in je thuissituatie. Deze verschillende vormen van stress kunnen zorgen voor fysieke problemen. Lichaamsgerichte coaching zet erop in om fysieke klachten naar aanleiding van stress te voorkomen.

Kosten: afhankelijk van de coachvraag

Lichaamsgerichte coaching wordt verzorgd door coach Karen van de Wiel. Je kunt bij haar terecht voor allerlei stress-gerelateerde vragen. In sessies geeft ze praktische handvaten om meer balans en rust aan te brengen in je dag.

Ontmoet Karen

Wil je coach Karen alvast ontmoeten om te bepalen of jullie een klik hebben? Dat kan! Je kunt contact met haar op nemen per mail of telefonisch. Karen is bereikbaar van maandag tot en met woensdag.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.