De Stressbarometer

We ervaren allemaal weleens stress. De een is hier gevoeliger voor dan de ander. Ook de manier waarop je stress ervaart verschilt enorm van persoon tot persoon. Het is goed af en toe stil te staan bij je eigen stressniveau. Je kunt daarom nu je stressniveau meten met deze stressmeter.

Wat is de stressbarometer?
Allereerst is deze test ontworpen je inzicht te geven in je stressniveau. Het is een helder doordachte en onderbouwde, maar niet wetenschappelijke test die stressklachten op een relatief informele manier bespreekbaar maakt. Deze test heeft zijn diensten al heel vaak bewezen en is een goed uitgangspunt voor een gesprek over je problemen. In een gesprek van 45 minuten bespreekt stress en burn-out coach Marieke de uitslag van deze tekst met je. Jullie gaan dan in op mogelijke, eenvoudige, oplossingen. Mocht er na dit kennismakingsgesprek behoefte zijn aan meer gesprekken dan de coach dit uiteraard met je afspreken.

Het maken van de test
Hieronder zie je alle testvragen in een tabel. Deze tabel kun je afdrukken middels een print screen en aankruisen wat op jou van toepassing is. Als je de uitslag wilt weten dan kun je de test mailen naar marieke.smulders@west-brabant.eu. Je krijgt dan binnen 1 week de uitslag retour.

De test: Stressbarometer
Wat komt er bij jou uit de klachten top 50? Denk terug aan de laatste 14 dagen, bekijk de kwalificatie in de linker kolom en zet een kruisje in de rechterkolom als je de betreffende klacht herkent.

Meer informatie
Voor meer info over de test of de uitslag daarvan kun je altijd contact opnemen per mail of per telefoon.

Marieke Smulders
Mobiliteitsadviseur en Stress en Burn-Out Coach
06-21620801
marieke.smulders@west-brabant.eu
Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur

Maak kennis met Marieke

Bekijk het profiel van stress en burn-out coach Marieke Smulders

Meer over coaching

Lees hier verder over het werk van onze coaches en wat ze wellicht voor jou kunnen betekenen.

Onze overige tools

Bekijk hier meer tools om jezelf te blijven ontwikkelen of door te leren.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.