De Gouden PuMa award

De Gouden PuMa award

Zevenbergen, 10 december 2020. Vandaag hebben wij, de PuMa’s, de allereerste Gouden PuMa award uitgereikt aan de gemeente Moerdijk. Deze award is in het leven geroepen om de opdrachtgever die ons dit jaar het meeste heeft ingehuurd in het zonnetje te zetten. Volgens de kersverse winnaar is dit een award die je wil verdedigen. 

Vanochtend verrasten we gemeentesecretaris Hans Slagboom van gemeente Moerdijk met de gouden PuMa. Hans: “Oh wat leuk. Ik kende de PuMa’s al uit mijn vorige werkplek in Baarle-Nassau. Toen ik hier afgelopen januari begon waren er ook al PuMa’s aan de slag. Jullie brengen energie mee en dat vind ik gaaf. Het nieuwe denken, waarbij je soms tegen de klippen op moet lopen. Wat ik leuk vind aan PuMa is dat je geen last hebt van de ballast van een organisatie als je ergens nieuw binnenkomt. Deze PuMa award is er eentje die je wil verdedigen en ik hoop dat we in de toekomst nog veel gebruik kunnen maken van jullie kennis, kunde en energie. “ 

Afgelopen jaar heeft de gemeente Moerdijk ons het meeste ingeschakeld om met onze flexibele inzet tijdelijke klussen op te pakken. Zo was Jord adviseur dienstverlening en zijn Dorien, Julia en Ron momenteel werkzaam voor de gemeente Moerdijk als projectleider datagedreven werken, beleidsadviseur afval en procesbegeleider bestuur informatie.

Werken voor de gemeente Moerdijk bevalt Dorien goed: “Ondanks dat ik in de corona periode gestart ben en dus weinig op het gemeentehuis kan werken voel ik me onderdeel van de organisatie en weet ik iedereen goed te vinden. Ik vind het fijn om binnen de gemeente Moerdijk vrijheid en verantwoordelijkheid te krijgen en te werken aan een interessant onderwerp samen met enthousiaste collega’s” 

PuMa, wat staat voor Publiek Maatwerk, doet opdrachten voor de Regio West-Brabant en alle aangesloten gemeenten en verbonden partijen van het Mobiliteitscentrum. Een echte win-win situatie voor iedereen. Zo voldoen we aan de vraag van overheden naar flexibele arbeidskrachten, worden er op regionaal niveau bruggen gebouwd en kennis gedeeld. Tenslotte kunnen wij onszelf optimaal ontwikkelen door al die verschillende keukens waar we in mogen kijken. 

Vanaf nu reiken we jaarlijks deze award uit, win jij ‘m volgend jaar met jouw organisatie? Huur dan een PuMa in! Laat het ons weten wie je zoekt via puma@west-brabant.eu.
 

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.