Flexibele arbeidsmarkt

Mobiliteitscentrum West-Brabant zet regionaal in op verbetering van de (flexibele) arbeidsmarkt. Dit houdt in dat we naast een vacatureplatform ook vakkundige medewerkers kunnen aanbieden voor tijdelijke werkzaamheden binnen uw organisatie. We doen dit via de flexpools en Flex West-Brabant. 

Regionale Flexpool

De wereld, onze regio en onze organisaties veranderen razendsnel. Dit vraagt flexibiliteit van medewerkers en organisaties. Vaak ontstaan er tijdelijke opdrachten binnen organisaties, maar hoe vul je die opdracht in zónder lange wervingsprocessen, zonder kennisverlies na afloop van de opdracht en mét zekerheid van kwaliteit? Onze flexpool biedt de oplossing. Lees verder over onze professionals, hun ervaring en kom met hen in contact.

Flex West-Brabant

Dit is het digitale platform voor het tijdelijk inhuren van extern personeel binnen de gemeentelijke overheden van West-Brabant. Door extern personeel te werven via Flex West-Brabant voldoet uw organisatie aan alle wetten en regelgeving verbonden aan het extern inhuren van tijdelijk personeel. Jaarlijks worden ca. 400 tot 500 tijdelijke opdrachten uitgevraagd via dit platform. Met de systemen van Flex West-Brabant verzorgen we het complete inhuurproces, van aanvraag tot facturering en alles er omheen. 

Contact

Zoek je naar meer informatie over onze diensten rondom bijvoorbeeld de interne flexibele arbeidsmarkt zoals PuMa en Brabant Consultant? Dan kun je contact opnemen met Priscilla de Vos, bereikbaar op 06 – 11 85 73 62 of per mail: priscilla.de.vos@west-brabant.eu

Contact

Wil je meer informatie over onze diensten rondom de externe flexibele arbeidsmarkt (Flex West-Brabant)? Dan kun je contact opnemen met Natasja van Hillo, bereikbaar op 06 – 51 78 31 86 of per mail: natasja.vanhillo@west-brabant.eu.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.