Flexibele arbeidsmarkt

Mobiliteitscentrum West-Brabant zet regionaal in op verbetering van de (flexibele) arbeidsmarkt. Dit houdt in dat we naast een vacatureplatform ook vakkundige medewerkers kunnen aanbieden voor tijdelijke werkzaamheden binnen uw organisatie. We doen dit via de flexpools en Flex West-Brabant. 

PuMa

Onze PuMa’s zijn dé Publiek Maatwerkers in de regio West-Brabant. Enthousiast, leergierig, professioneel en flexibel inzetbaar. Je kunt de PuMa’s voor heel veel verschillende klussen inzetten. De achtergronden van de PuMa’s zijn divers. Dat zie je eveneens terug in hun netwerken, kennis en ervaring. Dankzij deze flexpool verminderen we regionaal de hoeveelheid (kostbare) externe inhuur in regio West-Brabant én binden we jong talent in de regio. De PuMa’s zijn flexibel inzetbaar tegen een aantrekkelijk tarief!

Brabant Consultants

In de regio West-Brabant zijn Brabant Consultants actief. Zij vormen samen een senior consultancy pool die flexibel inzetbaar is. De consultants hebben ruime ervaring binnen overheidsorganisaties en springen dus gemakkelijk in een rol als projectleider/programmamanager binnen jouw organisatie. Ben je tijdelijk op zoek naar een resultaatgerichte, innovatieve en ervaren kracht? Dan hebben we de juiste kandidaat voor jouw uitdaging.

Flex West-Brabant

Dit is het digitale platform voor het tijdelijk inhuren van extern personeel binnen de gemeentelijke overheden van West-Brabant. Door extern personeel te werven via Flex West-Brabant voldoet uw organisatie aan alle wetten en regelgeving verbonden aan het extern inhuren van tijdelijk personeel. Jaarlijks worden ca. 400 tot 500 tijdelijke opdrachten uitgevraagd via dit platform. Met de systemen van Flex West-Brabant verzorgen we het complete inhuurproces, van aanvraag tot facturering en alles er omheen. 

Contact

Zoek je naar meer informatie over onze diensten rondom bijvoorbeeld de interne flexibele arbeidsmarkt zoals PuMa en Brabant Consultant? Dan kun je contact opnemen met Kim Tax, bereikbaar op 06 – 55 87 29 06 of per mail: kim.tax@west-brabant.eu.

Contact

Wil je meer informatie over onze diensten rondom de externe flexibele arbeidsmarkt (Flex West-Brabant)? Dan kun je contact opnemen met Natasja van Hillo, bereikbaar op 06 – 51 78 31 86 of per mail: natasja.vanhillo@west-brabant.eu.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.