Degemeentevannu: tijdelijke klussen voor gemeentelijke professionals

 

Het Mobiliteitscentrum is in West-Brabant een pilot gestart met Degemeentevannu. Dit is een online platform waarbij gemeentelijke professionals hun kennis en ervaring kunnen aanbieden en inzetten voor collega-gemeenten. Gemeenten kunnen op hun beurt opdrachten plaatsen om zo een geschikte kandidaat te vinden binnen gemeenteland. En dat allemaal binnen het huidige contract van de medewerker.

Meld je vrijblijvend aan op www.degemeentevannu.nl en maak een profiel aan. Je aanmelden als gemeente? Ook hiervoor bezoek je de website van Degemeentevannu en klik op ‘meld je aan’.

Vervolgens ga je op zoek naar een opdracht. Stuur snel en vertrouwelijk een bericht naar de opdrachtgever via dit platform. Bepaal je voorwaarden, de termijn van de opdracht en bespreek wat er verwacht wordt. Maak ook goede afspraken met je huidige werkgever over de detachering. Maak eventueel gebruik van onze standaard detacheringsovereenkomst.

Zijn jullie er samen uitgekomen? Gefeliciteerd! Je gaat aan de slag bij het grootste gemeentehuis van Nederland: Degemeentevannu.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.