Maak kennis met loopbaancoach Rini Nieuwkamer

Rini Nieuwkamer – Loopbaancoach


Wie is Rini?
Ik ben Rini Nieuwkamer, werkzaam bij het Mobiliteitscentrum West-Brabant en actief in de sport- en ontspanningmassage. Ook ben ik zo’n 10 jaar actief als bedrijfs-/ stoelmasseur binnen de gemeente Moerdijk.

Door mezelf open te stellen, oprechte aandacht en interesse te tonen, vertrouwen te geven en een ontspannen sfeer te creëren kom ik tot mooie gesprekken. Vaak ontstaan deze tijdens een informeel praatje, een stoelmassage of op de massagetafel. In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat ik, meestal onbewust, anderen aan het denken heb gezet. Vaak met beweging tot gevolg!

“Volg je hart, voel je energie stromen. Beweging is het gevolg”.

Opleiding tot coach
Dit was voor mij de trigger om de opleiding voor coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling te volgen zodat ik de juiste methodieken en instrumenten ook bewust kan toepassen.
De opleiding is inmiddels afgerond en de ervaring om mensen in beweging te brengen is al vele jaren een natuurlijk onderdeel van mij.
In mijn functie als teamleider Zorg & Jeugd bij de gemeente Moerdijk heb ik ervaren hoe mooi het is om medewerkers (maar ook jezelf) te blijven ontwikkelen. Deze ervaringen hebben mij geleerd dat je pas kunt groeien wanneer je lichaam en geest in balans zijn.

“Volg je passie! Energie, plezier, beweging en groei is het gevolg.
Vooral door eigen ervaring ben ik er achter gekomen hoe dit voelt. Een job en een werkomgeving waar de energie en het plezier er vanaf spat. Dit gevoel en die beweging gun ik ook jou!”

Wat doe ik?
In doelgerichte, actieve gesprekken brengen we samen jouw drijfveren, kwaliteiten, energiegevers, gemaakte keuzes en eventuele belemmeringen in beeld. Hierdoor word je steeds meer bewust van jezelf. Beweging is het gevolg!
Hoe doe ik dit? Door mezelf open te stellen, te luisteren, vragen te stellen en door doelgerichte opdrachten!

Loopbaancoach Rini gaat graag met jou aan de slag om samen jouw drijfveren, kwaliteiten, energiegevers, gemaakte keuzes en eventuele belemmeringen in beeld te brengen.

Neem contact op

 

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.