Save the date! 11 t/m 14 mei: Tour de Brabant over de omgevingswet en samenwerken als één overheid

SAVE THE DATE
Tour de Brabant – 11 t/m 14 mei 2020


Klaar voor de start…met een gezond Ontbijtje Omgevingswet!
 
De Brabantse Dag voor de Omgevingswet op 5 februari smaakte voor velen naar meer. Een goede gezamenlijke voorbereiding is immers het halve werk. Zoals afgesproken, gaan we graag opnieuw met elkaar in gesprek. Dat kan tijdens de Tour de Brabant, van 11 tot en met 14 mei 2020. De Provincie Noord-Brabant nodigt je graag uit voor een gezond ontbijtje met aanvullend ochtendprogramma in jouw regio!
Regiobijeenkomsten 
Zet je de bijeenkomst in jouw regio alvast in je agenda?  De regiobijeenkomsten zijn bedoeld voor bestuurders en medewerkers van gemeenten, waterschappen en andere ketenpartners én voor bedrijven en inwoners die met de Omgevingsverordening in aanraking komen.

Maandag      11 mei 2020  09.00 -12.00 uur     regio West-Brabant 
Dinsdag        12 mei 2020  09.00 -12.00 uur     regio Midden-Brabant 
Woensdag    13 mei 2020  09.00 -12.00 uur     regio Zuidoost-Brabant 
Donderdag   14 mei 2020  09.00- 12.00 uur     regio Noordoost-Brabant  
 
In gesprek over omgevingsverordening en samenwerken als één overheid
Twee onderwerpen staan centraal tijdens de ontbijtbijeenkomsten: De Brabantse Omgevingsverordening en het samenwerken als één overheid. Op dit moment werken wij hard aan de conceptversie van de Brabantse omgevingsverordening. De input die we ontvingen tijdens onder meer de Brabantse Dag van de Omgevingswet verwerken we daarin. Over de conceptversie gaan we graag – nog vóór de inspraak start –  het gesprek met alle betrokkenen aan.  
 
De uitnodiging met het programma, de locatie én aanmeldformulier volgt binnenkort! 
 
Graag tot dan!
Team Omgevingswet van Provincie Noord-Brabant

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.