Ontmoet de Brabant Consultants

De Brabant Consultants vormen een flexpool die de regio West-Brabant versterkt. Op dit moment bestaat de groep uit tien consultants. Hier stellen ze zich aan je voor.

Linda Jütten
Per 1-11 24u per week beschikbaar

“Ik krijg energie van het behalen van resultaten en het verschil te maken voor een organisatie. Ik ben breed inzetbaar op het gebied van informatie-gestuurd en data-gedreven werken. Dit reikt van het opstellen van een plan, het enthousiasmeren van collega’s op alle niveaus én het inzichtelijk en efficiënter maken van processen tot en met de data analyse. Ik ben op de hoogte van de uitdagingen en kansen die in dit werkgebied liggen.  Ik functioneer graag als de schakel tussen business en IT waarbij ik snel de kern van het probleem zie en overzicht creëer. Daarnaast heb ik ervaring in het Scrum en Agile werken, en ga en ik een uitdaging binnen het sociaal domein ook graag aan.”

Harmke De Hoogh
Per 16-7-24 24u per week beschikbaar

“Ik voel me thuis in opdrachten waarbij de beginanalyse centraal staat, alvorens ik het project verder tot praktische uitvoering breng. Ik maak me nieuwe materie snel eigen, waardoor ik in no time overzicht heb. Van hieruit bepaal ik de strategie om te doen wat er gedaan moet worden. En dat doe ik liever vandaag dan morgen. Met open blik en een positieve houding. Op deze manier enthousiasmeer ik anderen en komen we gezamenlijk tot het gewenste resultaat. Waar ik professioneel het meest trots op ben is mijn gave om relevante informatie te extraheren en die om te zetten in toegankelijke stukken.”

Lysbeth Slotegraaf
Per 1-1 16u per week beschikbaar

“Na mijn bouwkundige opleiding heb ik brede ervaring als projectleider en (concept)ontwikkelaar opgedaan in ruimtelijke projecten bij een gemeente, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Door in deze verschillende omgevingen te werken kan ik me goed verplaatsen in partijen en weet waar de belangen liggen. Het werken bij gemeenten heeft mij inzicht en sensitiviteit gegeven voor de (veranderende) politieke context waarin gemeentelijke projecten zich af spelen en de participatie van burgers in deze projecten. Ik ben een enthousiaste gedreven project-/programmamanager die samen met een team voor het best haalbare resultaat gaat.”

profielfoto Ron Brabant Consultant

Ron de Leeuw
Per direct voor 22u per week beschikbaar

“Mijn naam is Ron de Leeuw. Als Puma heb ik altijd veel plezier gehaald uit het uitvoeren van verschillende opdrachten bij verschillende organisaties. In mijn zes jaar als PuMa heb ik de regio goed leren kennen in de 17 opdrachten die ik bij 8 organisaties uit onze regio heb mogen uitvoeren.  Door deze ruime ervaring ben ik inzetbaar op verschillende rollen en beleidsterreinen. Mijn voorkeur gaat uit naar opdrachten als projectleider of adviesrollen met een strategische invalshoek. Ik ben resultaatgericht, heb een goed overzicht en ben communicatief goed onderlegd.”

Marion van Kuijk
Per 1-1 12u per week beschikbaar

“Ik beschik over lange en brede ervaring als projectleider, leidinggevende en extern toezichthouder. Met name op het vlak van bedrijfsvoering en milieu, volkshuisvesting, ruimtelijke ontwikkeling, openbare werken en economie.

Mijn werkwijze is gericht op samenwerking en kenmerkt zich door pionieren, flexibiliteit, efficiency  en sturen op resultaat.

Opdrachten waarbij in een afgebakende tijd een aansprekend resultaat neergezet moet worden, zijn mij op het lijf geschreven. In alles wat ik doe wil ik graag het verschil maken.”

Kim Tax
Per 1-11 16u per week beschikbaar

“Sinds medio 2011 ben ik werkzaam in de regio. Brabant Consultant is voor mij een mooie kans om de verschillende partijen in West-Brabant te verbinden. Ik ben  resultaatgericht en krijg energie van het samenbrengen van verschillende partijen die iets voor elkaar kunnen betekenen.  Ik vind het belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen. Hiervoor heb ik de afgelopen jaren diverse opleidingen gevolgd. Zowel op het HR-vakgebied als managementopleidingen. Dit maakt mij samen met mijn werkervaring goed inzetbaar als projectleider, (strategisch) adviseur en in een coördinerende/leidinggevende rol.”

René Verschoor
Per 1-1 36u per week beschikbaar

“Ik ben als projectleider inzetbaar voor het opstellen van een programma van eisen, plan van aanpak en natuurlijk voor het begeleiden van de implementatie. Hierbij staat de gebruiker altijd centraal. Dankzij mijn ervaring als functioneel beheerder heb ik ruime ervaring met software voor het ruimtelijk domein, zaakgericht werken en factuurverwerking. Hierdoor kan ik goed inschatten wat de impact van ICT-veranderingen met zich mee brengt. Door mijn oplossingsgerichte en besluitvaardige aanpak ben ik tevens inzetbaar om stroef lopende projecten weer vlot te laten verlopen.”

Anoek Meesters
Per 1-12 16u per week beschikbaar

“Goudeerlijk, tamelijk eigenwijs en zeker niet op mijn mondje gevallen. Maar dat komt altijd voort uit een kritische blik, oprechte betrokkenheid en mijn drive voor vooruitgang. Als bedrijfskundige met een projectmanagement en HR-achtergrond heb ik een grote interesse in de menselijke kracht binnen het succes van een organisatie. Ik zet graag mijn kennis en ervaring in om beweging te initiëren en faciliteren. Neem vooral contact met mij op wanneer je wilt horen wat er niet gezegd wordt; of gewoon wanneer je op zoek bent naar een doortastende projectleider of strategisch adviseur.”

Koen Konings
Per 1-1 12u per week beschikbaar

“Ik ga graag aan de slag met opdrachten waar een mix nodig is van strategisch benaderen, creatief denken en actiegericht handelen. In een omgeving waar veel (externe en/of interne) partijen actief zijn of juist bij elkaar moeten worden gebracht, ga ik energiek aan de slag. Als Bestuurskundige heb ik in de rol van ondernemer ervaren dat het steeds belangrijker wordt om continu bezig te zijn met de wisselwerking tussen ‘binnen’ en ‘buiten’. Ik voel me thuis in een speelveld met overheden, ondernemers, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en burgers. Met aandacht voor verschillen bouw ik graag aan sterke coalities.”

brabant consultant priscilla de vos

Priscilla de Vos
Voorlopig niet beschikbaar

“Mijn naam is Priscilla de Vos. Na een rol als PuMa mag ik nu aan de slag bij Brabant Consultant. Daar ben ik trots op! Een leidinggevende rol past bij mij. Als PuMa ben ik met verschillende opdrachten bij diverse organisaties aan de slag gegaan. Hier heb ik veel van geleerd, het versterkt regionale kennis en ondersteunt mijn brede blik voor integrale opgaven. Ik ben te omschrijven als betrokken, enthousiast, persoonlijk en doelgericht. Ik boek graag gezamenlijk resultaten die bijdragen aan een betere leefomgeving!”

Waarom kiezen voor een Brabant Consultant?

Onze consultants hebben zich net kort aan je voorgesteld. Ieder van hen brengt een eigen expertise met zich mee. Twijfel je nog welke consultant past bij jouw vraagstuk? Dan helpen we je graag. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Waarom kiezen voor een Brabant Consultant?

  • Vakkundige professionals tegen een aantrekkelijk uurtarief
  • Kennisbehoud binnen de regio
  • Doorlopend toegang tot lastig te werven functieprofielen

Vraag hier meer info aan over de Brabant Consultants

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.