Breaking news over de opleiding Adviseur Duurzame Inzetbaarheid!!

Op donderdag 29 augustus wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd over de regionale opleiding ‘Adviseur Duurzame Inzetbaarheid’ die in samenwerking met Avans+ wordt verzorgd.

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk onderwerp binnen HR. Het speelt in op de ontwikkelingen in de maatschappij, zoals arbeidsmarktontwikkelingen. En de snelheid waarmee kennis en toepassing daarvan vernieuwen.

Tijdens deze bijeenkomst vertelt Koen van Schendel van Avans+ over de inhoud van de opleiding. Esther van Dijk is aanwezig namens Mobiliteitscentrum West-Brabant om de regionale opzet toe te lichten. Ook Kim Tax-van Nispen (P&O adviseur van de gemeente Oosterhout) beantwoordt jouw vragen graag. Zij heeft de opleiding recent afgerond.

Breaking news: 
Het is mogelijk een bijdrage van € 500 voor de opleiding te ontvangen van het Mobiliteitscentrum West-Brabant! Een mooi steuntje in de rug! De voorwaarden om deze bijdrage te ontvangen, zullen worden toegelicht op de informatiebijeenkomst op 29 augustus.

Tijd: 9.30 – 11.30 uur
Locatie: Oude Raadhuis, Markt 1 in Etten-Leur

Klik hier om je aan te melden voor de informatiebijeenkomst op 29 augustus.

Wil je meer informatie over de opleiding? Klik hier voor meer informatie over de regionale opleiding. De opleiding in de regio kan starten bij tenminste 8 personen. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.