Gratis loopbaanadvies in de week van de loopbaan

De vakantie is voor velen net achter de rug. We starten het tweede deel van 2021. Gelukkig start een groot deel van de ambtenaren vol nieuwe energie. Toch is het niet verkeerd om halverwege het jaar eens na te gaan waar je staat. Stel jezelf eens wat vragen over je werk. Ben je waar je wil zijn? Word je gelukkig van je werk? Wanneer het antwoord volmondig ‘ja’ is, is dat natuurlijk top maar het kan wel interessant zijn om te onderzoeken waar je nog naartoe wil groeien. Het kan ook zo zijn dat je niet zo op je plek zit. En dan? Dan moet je weten waar je kracht ligt en ontdekken waar je energie van krijgt. Wat je antwoord ook is op de vraag “Ben je waar je wil zijn?”, onze loopbaancoaches helpen je heel graag op weg. Plan daarom een gratis loopbaanadviesgesprek in tijdens de week van de loopbaan van 13 t/m 17 september.

Schrijf je hier in voor reguliere coachgesprekken op de volgende data:
Maandag 13 september | dinsdag 14 september | woensdag 15 september | vrijdag 17 september

Schrijf je hier in voor de stress- & burn-out gesprekken:
Maandag 13 september | woensdag 15 september | donderdag 16 september | vrijdag 17 september

Ik twijfel..
Het is heel gezond om zo nu en dan te twijfelen aan je toekomst. We streven allemaal naar een carrière waarin werk en privé in balans zijn. Een baan waarin we uitdaging vinden met fijne collega’s. Wat je verder nog belangrijk vindt hangt af van je persoonlijkheid. Wil je jouw huidige functie eens overdenken? Stel jezelf dan de volgende vragen:

Voel je je nog gelukkig in je baan?
Geeft deze baan de voldoening waar je naar op zoek bent?
Past de functie nog bij je of ben je tot inzichten gekomen die je eerder niet had?
Word ik nog genoeg uitgedaagd?
Waar word ik nu écht blij van?
Wordt het misschien eens tijd om in beweging te komen?

Ik zit op mijn plek, maar waar wil ik in de toekomst naartoe?
Wat fijn dat je op je plek zit. Top! Weet je ook waar je in de komende 5 jaar naartoe wil groeien? We helpen je graag te onderzoeken waar jouw toekomst ligt. Onze mobiliteits- en loopbaancoaches gaan met je in gesprek. Afhankelijk van jouw vraag kunnen ze je in sessies helpen aan antwoorden. Advies is dus zeker niet alleen voor mensen die zoeken naar een nieuwe functie maar juist ook voor alle enthousiastelingen die aan de toekomst denken.

Ik zit niet op mijn plek. Wat nu?
Vervelend dat je nu niet helemaal op je plek zit binnen jouw functie. Iedereen maakt het weleens mee en het kan soms lastig zijn te bepalen wat je alternatieven zijn. Dat kan komen doordat je niet precies weet waar je interesses en krachten liggen, of omdat je niet precies weet wat er allemaal mogelijk is. Onze coaches hebben kennis van de arbeidsmogelijkheden binnen én buiten de overheid. Ze helpen je te zoeken naar de functie die écht bij je past. Hoe ze dat doen is per persoon verschillend. Vooraf geven de coaches altijd aan welke invulling van een traject het beste past bij jouw situatie. Het mooiste komt nog; het eerste gesprek én het advies is altijd gratis.

Stress
Soms zit je niet lekker in je vel omdat je teveel te maken hebt met stress. Het kan hem zitten in een hectische baan waarin veel van je wordt gevraagd, moeilijkheden met thuiswerken of een drukke privéomgeving. Laat onze coaches je helpen tijdens de speciale ‘stress- en burn-out’ gesprekken. In deze gesprekken ontvang je praktische tips waardoor je minder stress zal ervaren.

Ontmoet onze coaches
Het Mobiliteitscentrum heeft 5 coaches in dienst: Rini Nieuwkamer, Sandra Braam, René de Clercq, Marieke Smulders, Karen van de Wiel. Klik op de namen om onze coaches te ontmoeten.

Schrijf je nu in voor een gratis adviesgesprek in de week van de loopbaan
13 tot en met 17 september is het de nationale ‘week van de loopbaan’. Onze coaches staan alle dagen voor je klaar. In een gratis gesprek achterhalen ze hoe ze jou kunnen helpen. Ze doen advies over welke manieren jou kunnen helpen aan de volgende stap in je loopbaan.

Schrijf je hier in voor reguliere coachgesprekken op de volgende data:
Maandag 13 september | dinsdag 14 september | woensdag 15 september | vrijdag 17 september

Schrijf je hier in voor de stress- & burn-out gesprekken:
Maandag 13 september | woensdag 15 september | donderdag 16 september | vrijdag 17 september

 

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.