Ik ga mijn droombaan achterna!

Coach in Beeld – Noor Loeff

Als vitaal coach begeleid en ondersteunt Noor Loeff jou in je zoektocht naar een gebalanceerd, vitaal leven. Zowel op het gebied van voeding, sport en bewegen als mentale fitheid. Lees in deze rubriek meer over haar coaching.

“Mijn specialisme speelt in op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Duurzaam inzetbare mensen ontstaan vooral vanuit het besef dat ontwikkeling essentieel is. Zowel bij de organisatie, als bij elke individuele medewerker. Om duurzame inzetbaarheid te bevorderen is onder andere gezond en vitaal zijn de basis. Daarnaast heb je nog te maken met ondersteunende relaties, een helder doel voor ogen hebben, een positieve mindset en voldoende herstelmomenten.

Gezond zijn en blijven is belangrijk voor de optimale prestatie die elke medewerker dagelijks moet leveren. Medewerkers moeten zelf het belang van gezondheid ervaren, omdat ze er het voordeel van inzien, of omdat ze nu fysiek en geestelijk merken dat ze niet ‘gezond’ zijn. Daar draag ik graag aan bij! ”

Eind 2017 volgde Christi een Vitaalprogramma bij Noor, zij blikt terug op haar ervaring:
“Ik wilde met name meer energie en vrolijkheid krijgen. Als daarbij ook nog wat kilo’s zouden verdwijnen, zou dat mooi meegenomen zijn. Ik ontving de nodige tips om dat doel te bereiken. Veel bewegen, gezond eten en zoveel mogelijk zon- en buitenlucht. Je weet het allemaal wel, maar soms is het nodig om daar nog eens goed op gewezen te worden en het in je dagelijkse ritme op te nemen.

Na een paar maanden voelde ik me een ander mens. Gewoon door me meer bewust te zijn van zaken die goed voor me zijn en die me meer energie geven. De afspraken met Noor waren prettig; ik voelde me altijd veilig bij haar. Dat was voor mij heel belangrijk! Ik grijp nog regelmatig terug naar de tips en tricks die ze me gaf, om mezelf weer te motiveren en bij de les te blijven. Ik zou het zo weer doen!”

Wil jij graag in gesprek met Noor? Klik hier en lees meer over haar als coach en/of stuur een e-mail naar mobiliteitscentrum@west-brabant.eu en vermeld haar naam in het onderwerp van je bericht.

Wil je graag kennismaken met alle coaches uit ons regionaal coachnetwerk? Klik hier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.